2017. április 17., hétfő

Kovászos házi kenyerek









Dagasztok és sütök minden nap , vagy legalábbis minden második nap. Mert nem szeretem a pékséges kenyereket, mert  nem felelnek meg az elvárásaimnak és mert így legalább csak önmagamat szidhatom, ha hibát találok benne. De nincs benne semmi E, nincs benne semmi puffasztó anyag de van benne kovász és krumpli és éjszakai munka meg , nagyon sok szeretet. És finom és imádják a pasijaim, három fiam és férjem. Meg el fogy az utolsó morzsáig. Lehet rozsos lehet tönköly lisztes lehet csak fehér kenyér lisztből mindegyiket imádjuk.
Most csak képeket mutatok de hamarosan a receptek is itt lesznek ! 

3 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy Ildikó! A receptet várom én is majd! Hátha ki tudom majd próbálni...

    VálaszTörlés
  2. készülnek a fázis fotók, és az útmutatások és biztos siker csak elkezdeni nehéz mert a többi megy magától !
    Addig is ajánlom a gasztróangyal limarával a Youtube.com
    a többinél segítek !

    VálaszTörlés